Az ACI 2004 óta nyújtja szolgáltatásainak és támogatási tevékenységének szerteágazó kínálatát a nyersanyag-kereskedelem területén. A cég az ipari, kereskedelmi és a forgalmazói tevékenység metszéspontjának szakértőjeként tekint magára.

A 2008 óta – különösen az európai pénzügyi piacon – bekövetkezett mélyreható változások, és nem kevésbé az értékes nyersanyagok iránti növekvő kereslet miatt 2011-ben az ACI úgy döntött, hogy tevékenységét a nemesfém-kereskedelemre szűkíti.

2012-ben ennek az új szemléletnek az lett az eredménye, hogy az ACI egy forgalmazókat és szakirányú bankokat kiszolgáló, vezető informatikai szolgáltatóval karöltve kifejlesztette saját platformját nemesfémek, egészen pontosan arany kereskedelméhez. Az anyagok igen magas színvonalú előkészítésével párosuló átláthatóság mellett ennek nagy előnye még a professzionális, mégis rendkívül felhasználóbarát beviteli és hozzáférési felület, középpontban az ügyfelekkel.


A létrehozott kereskedési platform vásárlási stratégiák és kapcsolódási pontok bő választékát nyújtja. Az általunk kiválasztott partnercégek és bankok az ügyfelek nyersanyag-vásárlása során a minőséget, a biztonságot és a fenntarthatóságot helyezik előtérbe.

 

Christian Pohl
Geschäftsführung

Klaus Schönfelder
Geschäftsführung

Az Ön előnyei – A mi szolgáltatásaink

  Ellenőrzött aranyminőség
  Vonzó vételár
  Diszkréció és biztonság
  Közvetlen hozzáférés saját online számlájához
  Egyszerű lebonyolítás
  Vásárlásairól és eladásairól kizárólag Ön dönt
 


Egyedi választási lehetőségek az arany tárolása és kiadása során
Átláthatóság és hozzáférés az aktuális piaci információkhoz